ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Α) Με αντικαταβολή

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προϊόντων, στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφοράς .

Σημείωση: Για την πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει ένα επιπλέον κόστος των 2 Euro.

B) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, προχωράτε σε κατάθεση της αξίας της παραγγελίας στον λογαριασμό του lemonidi.gr κι έπειτα ξεκινάει η εκτέλεσή  της.

Σημείωση: Για την αποφυγή καθυστερήσεων, είναι απαραίτητο το όνομα του καταθέτη κι ο αριθμός παραγγελίας, να αναγράφονται στο αποδεικτικό κατάθεσης ως αιτιολογία.

Οι Τράπεζες που συνεργαζόμαστε και τα στοιχεία των λογαριασμών βρίσκονται παρακάτω:

Δικαιούχος : ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. :

ATTICA BANK, ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ :

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας κι επιλέξετε εξόφληση μέσω κατάθεσης, τα προϊόντα δεσμεύονται για εσάς μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν αποπληρωθεί η παραγγελία σας εντός 2 εργάσιμων ημερών, αυτόματα ακυρώνεται.

Σημείωση: Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κατάθεση από λογαριασμό άλλης τράπεζας τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον καταθέτη.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε online μέσα από το σύστημα redirect της τράπεζας …….. Όλες οι γνωστές κάρτες όπως american express, Visa , Mastercard υποστηρίζονται.

Για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των συναλλαγών, το lemonidi.gr συνεργάζεται με την Τράπεζα …… και την υπηρεσία Paycenter. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας με την Τράπεζα ……. (με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης / redirect) και τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας δεν γνωστοποιούνται στο lemonidi.gr και για αυτό πρέπει να τα καταχωρήσετε εκ νέου για κάθε νέα συναλλαγή. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά και χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης.

Ο web server που φιλοξενεί την υπηρεσία eCommerce – Redirect λειτουργεί με 128 bit encryption SSL (Secure Socket Layer). Με την χρήση του πρωτοκόλλου SSL διασφαλίζεται ότι όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονται μεταξύ client (web browser του χρήστη) και server (PayCenter) είναι κρυπτογραφημένες και δε μπορούν να υποκλαπούν. Προκειμένου ο πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος να ολοκληρώσει την αγορά του, οδηγείται στο secure site του PayCenter, όπου και πληκτρολογεί το στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας.